Menü Bezárás
Ceremániás Fehér Patrik Ceremóniamester

Kedves Ifjú Pár! Kedves Rendezvényszervező!

Bár a mindennapok Budapesthez és vonzáskörzetéhez kötnek, örömmel vállalom a nagy napotok, illetve rendezvényetek levezénylését hazánk bármelyik szegletében és a szomszédos országokban egyaránt.

Kérlek a *-gal jelölt kötelező kérdéseket mindenképp válaszold meg, hogy minél hamarabb és már pontos információkkal válaszolhassak a megkeresésedre!

Amennyiben szóban szeretnél elérni, megteheted a következő telefonszámon +36 20 352 9766 vagy Facebook oldalamon keresztül.

Az oldal alján további hasznos információkra lelhetsz a jelenlegi piacot jellemző ceremóniamester árakkal kapcsolatban.

Köszönöm megkeresésed! A Ceremániás

  Gyakori Kérdések Esküvőre Készülő Pároktól

  Milyen ceremóniamester árakkal kalkuláljunk, ha egy megbízható ceremóniamestert szeretnénk a nagy napra?

  Nagyon fontos már a kezdésnél megfogalmazni, hogy milyen igényeitek is vannak esküvőtökkel kapcsolatban? Sokan máig összekeverik a tradícionális vőfélyi tevékenységet és tévesen a ceremóniamestereket is velük azonosítják. Azonban fontos leszögeznünk, hogy a vőfélyi és ceremóniamesteri hivatás nagyban eltérnek egymástól. Ezzel kapcsolatban a következő kérdésnél találhatsz néhány további, hasznos információt.

  Beszéljünk most pár szót a ceremóniamester árak kérdésről is, ami a legtöbb esküvőt szervező pár fejében felmerül a készülődés hevében. Gondolom Te is alaposan körbenéztél már az interneten és egy röpke keresés is több találati oldalt eredményezett. A találatok között rá lehet bukkanni tapasztalt rókákra, több évtized tapasztalattl és kezdő, de annál tehetségesebb feltörekvő csillagokra is, akik kiváló karmesterei lesznek majd esküvődnek.

  Amennyiben az elmúlt év árazását vesszük górcső alá, úgy nagyjából azt tapasztalhatod, hogy ceremóniamestert átlagban 140.000 – 290.000 Ft között lehet találni a piacon. A skála két végén is vannak további rétegek. Itt találhatjuk a 30.000 – 90.000 forintért foglalható tradícionális vőfélyeket és a 300.000 – 500.000 forint között mozgó kiemeleten tapasztalt netán már celeb kategóriába sorolható ceremóniamestereket. A fenti árak értelemszerűen a kétnyelvű, háromnyelvű esküvők kapcsán eltérnek.

  Kijelenthetjük tehát, hogy a lehetőségek tárháza végtelen és némi kutakodással abszolút a pénztárcádhoz igazodó árakkal dolgozó ceremóniamesterrre lelhetsz, illetve van egy nagyon jó hírem: már meg is lelted. 🙂

  Miben tér el egy ceremóniamester és egy vőfély?

  Ceremóniamestert főleg azok az esküvőre készülő párok keresnek, akik nem ragaszkodnak a hagyományos vőfélyi stílushoz és bevett mondókákhoz. Helyette inkább egy modernebb irányba eveznének az esemény hangulatát és programokat illetően. 🙂

  Vőfélyt pedig alapvetően azok a párok kutatnak a nagy napra, akik hagyományőrző és tradícionális esküvőt álmodtak meg maguknak.

  Nem utolsó sorban akadnak olyan kollégák is, akik vőfélyként is inkább közelebb mondják magukat a ceremóniamester megnevezéshez, ugyanakkor találkozhatunk olyan ceremóniamesterrel is, aki szívesen szövi bele a néphagyományokat is az este fonalába, amennyiben így képzeltétek el esküvőtöket.

  Remélem tudtam egy kis segítséget nyújtani esküvőd sikeres megszervezéséhez. Fenti ajánlatkérőmön keresztül 24 órán belül megkapjátok személyre szabott előzetes ceremóniamester árajánlatomat, amivel bátran kalkulálhattok az esküvőszervezés bármely fázisában.